Info / Banen

Banen

Slettholen Motocrossbane

Nord-Odal MX klubb’s bane på Slettholen, Bruvoll i Nord-Odal åpnet som ny bane den 26 aug 2009. vi har motocross- og enduro bane.

Banefakta

Underlaget er en blanding av grus, sand og stein, og vi jobber kontinuerlig med å kunne tilby gode kjøreforhold på banen, også når det er vått og regn.

Banen inneholder mange fine elementer, som for eksempel ”langbakken”, ”nedtrappinga”, ”opptrappinga” og ”langplata”, samt utfordrende og spennende elementer. Det gjøres små endringer med jevne mellom, og vi har mange flinke folk til å holde banen i god stand til en hver tid, både sommer og vinter.

Det finnes også ei knattebane på Slettholen. Denne inneholder små hopp og andre elementer, som gir de minste passe med utfordringer og mulighet for å få litt luft under hjula, samtidig som det er en bane som gir de minste tryggheten de trenger for å bli kjent med motocross. Denne banen er beregnet for 65 ccm og mindre sykler. 
 
All kjøring utenfor banetraseer og i voller er forbudt.

Treningsavgift

Ikke medlemmer kr 100,- Medlemmer kr. 50,-. i sommerhalvåret. Innsjekk før trening/løp. Husk at du alltid må ha med gyldig medlemskap og gyldig lisens. For de under 16 år må foresatt som følger på banen forevise gyldig medlemskap i NMF tilsluttet klubb. All innsjekk skal signeres av utøver, samt også foresatt for de under 16 år.

Fasiliteter

Banen har en fin kiosk som er kjent for sine ”cross-vafler”, og nytt klubbhus, som inneholder garderober, dusj, WC m.m. Det er også laget et nytt depot/parkering ved nedkjøringen til selve banen.
Nord-Odal MX Klubb | Org.nr: 989 423 495 | Syningomvegen 353, 2124 AUSTVATN