Info / Resultater

Resultater

NM Runde 2/Finale
 
I helgen gikk andre og siste runde av årets NM av stabelen på Elgane. NOMX var kun representert med en sjåfør til start. Simen Ruud kjører inn til en god 8 plass i MX2.
 
NOMX har vært bra representert på resultatlistene i 2016, noe vi som klubb er veldig godt fornøyde med. Kanskje får vi se enda flere kjente navn fra klubben vår på resultatlistene til neste år? Stor takk til alle som har representert klubben i år, vi er stolte av dere!!
Gultvedt Grand Prix 2016
 
Fantastisk representasjon igjen av NOMX. STadig flere melder seg på listen over utøvere som representerer klubben, noe vi er svært godt fornøyde med.
 
I klassen MX 10-12 år deltok i alfabetisk rekkefølge på etternavn Fredrik Bjerlin, Leon Bredesen, Max Engebråten, Håkon Rødås, Aleksander Solberg og Odin Øen.
 
I MX-J 125ccm debuterer Knut Amund Austad på resultatlistene kommet oss i hende i år med en flott 18 plass.
 
Emil Lyngstad forbedrer nok en gang sin besteplasserin med en 7 plass i klassen MX85, samme klasse som HAuk Sørlie kjører inn til en 22 plass.
 
Beste plasseringen for dagen har Helge Rødås med en flott 2 plass i klassen All Star 50-60.
 
Vi gratulerer alle med flotte prestasjoner.
Norgescup 5 runde.
 
I Norgescupens 5 og siste runde åpnes det for oppvisningsklassen 10-12 år. Dette i tråd med vedtaket på MSK i 2015. NOMX er derfor meget godt representert denne helgen.
 
Simen Ruud kjører nok en gang inn til en god plassering med en 5 plass i MX2. Emil Lyngstad gjør årsbeste med sin 9 plasse i MX85, samme klasse hvor Hauk Sørlie kjører inn til en 21 plass.
 
I klassen MX-R kjører Aleksander Solberg inn til en nok en topp-plassering, denne gang en 5 plass. Håkon Rødås kjører inn til en 15 plass i denne klassen, mens Odin Øen kjører inn til en 27 plass i samme klasse.
 
I oppvisningsklassen MX 10-12 år deltar Fredrik Bjerlin, Leon Bredesen, Max Engebråten og Odin Øen ( i alfabetisk rekkefølge på etternavn).
 
Med muligheter for også 10-12 åringene å delta begynner NOMX å være svært godt representert. Vi krysser fingrene for enda flere muligheter for denne klassen til neste år.
Nordisk Mesterskap/NM Runde 1
 
Også i Nordisk Mesterskap/NM Runde 1 var det NOMX-førere ute og representerte klubben vår.
 
Simen Ruud tar en fin 17 plass i MX2 og Emil Lyngstad følger opp med en 28 plass i MX 85.
 
I klassen MX-R tar Aleksander Solberg en 6 plass, mens Håkon Rødås havner på en respektabel 15 plass.
 
Vi gratulerer alle med resultatene.
Norgescup 4 runde.
 
Norgescupens 4 runde ble arrangert i Molde. Dit hadde Aleksander Solberg, Emil Lyngstad og Simen Ruud tatt turen for å forsvare klubbens æra.
 
Aleksander leverer en kjempeprstasjon i klassen MX-Rekrutt og havner til slutt på en sterk 3 plass.
 
Emil Lyngstad viser nok en gang at han er å regne med i en svært tøff klasse, MX85, og havner på en 16 plass sammenlagt.
 
Simen Ruud var usikker på om han skulle reise pga sykdom. Han kjører inn til en 10 plass under kvalifiseringen, men han velger å bryte da kroppen ikke er med denne dagen.
 
Alt i alt er vi nok en gang stolte av utøverne våre som representerer klubben på en formidabel måte.
Norgescup 3 runde.
 
Det er på sørlandet, nærmere bestemt Kristiansand, våre utøvere bryner seg i Norgescupens 3 runde.
 
Simen Ruud, Aleksander Solberg og Emil Lyngstad er nok en gang våre ambasadører denne helgen.
 
Simen Ruud kjører inn til en respektabel 7 plass i MX2, Aleksander Solberg inn til en 4 plass i klassen MX-Rekrutt, mens Emil Lyngstad kjører inn til en 25 plass i klassen MX85.
 
Gratulerer med innsatsen gutter!
Super innsats av våre utøvere i NC2 i Lier

Aleksander B. Solberg forbedrer sin plassering fra NC1 og ender opp på en fantastisk 4. plass i MX-Rekrutt.

Håkon G. Rødås kjører inn til en strålende 11. plass i sin sesongdebut i NC, også han i MX-Rekrutt.
 
Hauk N. Sørlie gjør sin NC debut i klassen MX85 med hederlig 29. plass. Simen Ruud kjører inn til en respektabel 11. plass i klassen MX2.

NOMX gratulerer alle med super innsats og flotte resultater.
Flott helg for NOMX.

49 sjåfører var på Slettholen og trente da vi sesongåpnet banen i går, samme dag som Aleksander Solberg kjørte inn til en flott 6. plass i NC-1 i klassen MX-Rekrutt.

I dag har Emil Lyngstad kjørt inn til en god 12. plass i sin debut i MX85 13-15 år og Simen Ruud til en sterk 5. plass i MX2, også disse i NC-1.

Vi gratulerer med strålende resultater.
Nye hjemmesider
 
Velkommen til de nye hjemmesidene til Nord-Odal MX Klubb. Her vil du finne informasjon om klubben og hva som til enhver tid skjer.

Da vi ønsker en enhetlig kommunikasjon vil vi fra nå av kun benytte klubbens Facebookside til en-veis kommunikasjon fra klubben. Har du spørsmål, bruk kontaktskjemaet på hjemmesiden.

Vi håper du finner de nye hjemmesidene våre oversiktlige og informative. Siden er også lagt opp som mobilvennlig versjon.

Da vi har importert din e-postadresse fra medlemsregisteret kan det hende du opplever også her å få samme nyhetsbrevet flere ganger. Dette er fordi du har registrert samme e-postadresse på flere medlemmer. Du kan administrere dette ved å avmelde hvert enkelt nyhetsbrev du får, for så å melde deg på igjen. Eller du kan slette de du får flere enn en av ;-)
Nord-Odal MX Klubb | Org.nr: 989 423 495 | Syningomvegen 353, 2124 AUSTVATN